Lapsikuvaukset

Kuvauskiertueemme aloittaa jälleen kevään aikana. Kaikissa kuvauksissamme otetaan korona-tilanne aina huomioon.  Kuvauksissa on oma käsidesipiste, ja ammattitaitoiset kuvaajamme huolehtivat turvaväleistä. 

Tervetuloa lapsikuvauskiertueellemme!

Express-Kuvan Studiokiertue on pohjoismainen valokuvauskonsepti, ja olemme jo vuodesta 1963 vierailleet erilaisissa tavarataloissa ja ostoskeskuksissa tarjoamassa maksuttomia lapsi- ja perhekuvauksia.  Express-Kuva on lapsikuvaustapahtumien järjestäjänä valtakunnallinen markkinajohtaja. Alla olevasta kalenterista näet missä valokuvaajamme kiertävät, ja voit valita teitä lähinnä olevan paikan tulla valokuvaan! Käy tykkäämässä Facebooksivustamme niin pysyt aina ajantasalla kiertueemme kuvauspaikoista. Voit myös jakaa tapahtumatietojamme muille vanhemmille, tai tulkaa vaikka yhdessä!

Kiertuesuunnitelma 2022

Kiertue jatkuu, kevään ja kesän kuvauspaikoista tulee pian tietoa. 
Seuraa Facebook-sivuamme , niin pysyt ajan tasalla kuvauksista. 

PÄIVÄMÄÄRÄPAIKKAAIKAINFO
30/11-1/12*IKEA Haaparanta*11-17.30Varaa aikasi tästä
1/12, 3/12/2022*K-Citymarket Vihti Nummela*14-19 torstai 10-16.00 lauantai
Varaa aikasi tästä
2/12/2022*Kauppakeskus Liila Espoo*13-19.00
Varaa aikasi tästä
10/12/2022*K-Citymarket Pori Mikkola*10-16.00
Varaa aikasi tästä

Suunnittelemme parhaillaan lisää kuvauksia kevääksi ja loppuvuodeksi. Pysy ajantasalla suunnitelmistamme seuraamalla meitä Facebookissa.

Toimi näin!

Varaa oma aika sille kuvauspaikalle johon haluat lapsesi tai perheesi kanssa tulla. Voit tulla kuvaukseen myös drop-in, eli kuvaamme teidät mielellämme heti kun on vapaita aikoja. Kuvaustilaisuus on maksuton eikä mitään ostopakkoa ole!

Valokuvaajamme ovat valmiina kuvaamaan kaikenikäisiä lapsia vauvoista teini-ikäisiin. Kuvaamme mielellämme myös sisarkuvia. Huomioithan, että monesti kuvauspaikan koko on rajoitettu, joten perhekuvien kuvaamista emme voi joka paikassa taata.
Valokuvauksen jälkeen (1-2 viikon kuluttua) lähetämme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla kuvakoodin ja viestin, kun kuvat ovat valmiina verkkopalvelussamme. Tämän jälkeen voit helposti kirjautua verkkopalveluumme ja tilata haluamiasi valokuvia ja kuvatuotteita.

Uutta!  Valokuvaaja kuvaa harmaalle taustalle ja vaihtoehtoisesti myös jollekin toisen väriselle taustalle. Kysy valokuvaajalta mitä värejä hänellä on mukana, ja valitse niistä mieleisesi. Vakioväri taustalle on harmaa.

Mitä se maksaa?

Kuvaustilaisuus on maksuton, eikä sisällä mitään ostopakkoa! Maksat vain verkkopalvelustamme ostamistasi kuvista. Verkkopalvelussamme voit valita edullisista kuvapaketeistamme tai luoda omia kuva-arkkeja.
Katso tarkempi Studiokiertue hinnasto

  • Yksittäiset kuva-arkit (20×30 cm) maksavat 8.00-14.90 €/kpl riippuen tilausmäärästä.
  • Peruskuvapaketti maksaa 44.80 € ja sisältää viisi kuva-arkkia (20x30cm).
  • Voit myös ostaa erilaisia kuvatuotteita, kuten esim. magneetteja, mukeja, kuvasuurennoksia ja canvas-tauluja.  Tuotevalikoimamme kasvaa ja uudistuu koko ajan.
  • Postikulut kuville ja kuvapaketeille 3.90 €/lähetys.
    Kuvatuotteille (esim. mukit, canvas-taulut) 6.90 €/lähetys.

Kysymyksiä? Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@expresskuva.fi

Haluaisitko lapsikuvauksen liikkeeseesi tai tapahtumaasi? 
Lapsikuvaus on arvostettu ja lisäarvoa tuottava tapahtuma liikkeille/ostoskeskuksille ja erilaisiin tapahtumiin. Mikäli olet kiinnostunut saamaan lapsikuvauksen omaan tapahtumaasi, ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme parhaiten toteuttaa Lapsikuvauskiertue -valokuvaustapahtuman juuri teillä.
mia@expresskuva.com