Lapsikuvaukset

Kuvauskiertueemme jatkuu. Kaikissa kuvauksissamme otetaan korona-tilanne aina huomioon.  Kuvauksissa on oma käsidesipiste, ja ammattitaitoiset kuvaajamme huolehtivat turvaväleistä. 

Tervetuloa lapsikuvauskiertueellemme!

Express-Kuvan Studiokiertue on pohjoismainen valokuvauskonsepti, ja olemme jo vuodesta 1963 vierailleet erilaisissa tavarataloissa ja ostoskeskuksissa tarjoamassa maksuttomia lapsi- ja perhekuvauksia.  Express-Kuva on lapsikuvaustapahtumien järjestäjänä valtakunnallinen markkinajohtaja. Alla olevasta kalenterista näet missä valokuvaajamme kiertävät, ja voit valita teitä lähinnä olevan paikan tulla valokuvaan! Käy tykkäämässä Facebooksivustamme niin pysyt aina ajantasalla kiertueemme kuvauspaikoista. Voit myös jakaa tapahtumatietojamme muille vanhemmille, tai tulkaa vaikka yhdessä!

Kiertuesuunnitelma 2023

Kiertue jatkuu, syksyn kuvauspaikoista tulee koko ajan päivityksiä. 
Seuraa Facebook-sivuamme , niin pysyt ajan tasalla kuvauksista. 

PÄIVÄMÄÄRÄPAIKKAAIKAINFO
30.11.2023K-Citymarket Vihti Nummela11.00-18.00Varaa aikasi tästä

Suunnittelemme parhaillaan lisää kuvauksia loppuvuodeksi ja ensi kevääksi. Pysy ajantasalla suunnitelmistamme seuraamalla meitä Facebookissa.

Toimi näin!

Varaa oma aika sille kuvauspaikalle johon haluat lapsesi tai perheesi kanssa tulla. Voit tulla kuvaukseen myös drop-in, eli kuvaamme teidät mielellämme heti kun on vapaita aikoja. Kuvaustilaisuus on maksuton eikä mitään ostopakkoa ole!

Valokuvaajamme ovat valmiina kuvaamaan kaikenikäisiä lapsia vauvoista teini-ikäisiin. Kuvaamme mielellämme myös sisarkuvia. Huomioithan, että monesti kuvauspaikan koko on rajoitettu, joten perhekuvien kuvaamista emme voi joka paikassa taata.
Valokuvauksen jälkeen (1-2 viikon kuluttua) lähetämme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla kuvakoodin ja viestin, kun kuvat ovat valmiina verkkopalvelussamme. Tämän jälkeen voit helposti kirjautua verkkopalveluumme ja tilata haluamiasi valokuvia ja kuvatuotteita.

Mitä se maksaa?

Kuvaustilaisuus on maksuton, eikä sisällä mitään ostopakkoa! Maksat vain verkkopalvelustamme ostamistasi kuvista. Verkkopalvelussamme voit valita edullisista kuvapaketeistamme tai luoda omia kuva-arkkeja.
Katso tarkempi Studiokiertue hinnasto

  • Yksittäiset kuva-arkit (20×30 cm) maksavat 9.90-19.90 €/kpl riippuen tilausmäärästä.
  • Peruskuvapaketti maksaa 49.90 € ja sisältää viisi kuva-arkkia (20x30cm).
  • Voit myös ostaa erilaisia kuvatuotteita, kuten esim. magneetteja, mukeja, kuvasuurennoksia ja canvas-tauluja.  Tuotevalikoimamme kasvaa ja uudistuu koko ajan.
  • Postikulut kuville ja kuvapaketeille 4.90 €/lähetys.
    Kuvatuotteille (esim. mukit, canvas-taulut) 7.90 €/lähetys.

Kysymyksiä? Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@expresskuva.fi

Haluaisitko lapsikuvauksen liikkeeseesi tai tapahtumaasi? 
Lapsikuvaus on arvostettu ja lisäarvoa tuottava tapahtuma liikkeille/ostoskeskuksille ja erilaisiin tapahtumiin. Mikäli olet kiinnostunut saamaan lapsikuvauksen omaan tapahtumaasi, ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme parhaiten toteuttaa Lapsikuvauskiertue -valokuvaustapahtuman juuri teillä.
lea@expresskuva.com