Eläinkuvaus

Meillä on monen vuoden kokemus eläinten valokuvauksesta. Valokuvaajamme kiertävät lemmikkieläinliikkeissä ja ostoskeskuksissa kaikkialla maassa.

Näin helposti se käy!
Alla olevasta kiertueaikataulusta voita valita juuri sinulle sopivan kuvauspaikan, johon voit tulla kaikkien lemmikkiesi kanssa. Mikäli haluat ottaa lapset mukaan kuvaan, sekin onnistuu.
Valokuvaus on ilmainen eikä sisällä minkäänlaista ostopakkoa!
Valokuvauksen jälkeen (1-2 viikon kuluttua) lähetämme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla kuvakoodin ja viestin, kun kuvat ovat valmiina verkkopalvelussamme. Tämän jälkeen voit helposti kirjautua verkkopalveluumme ja tilata haluamiasi valokuvia ja kuvatuotteita.

Tulevia valokuvauksia
Täältä löydät parhaiten sinulle sopivan kuvaustapahtuman. Kannattaa käydä katsomassa täällä jatkuvasti päivittyvää kiertueaikatauluamme, tai seurata Facebook-sivuamme, niin pysyt ajantasalla kaikista järjestämistämme kuvaustapahtumista. Mikäli et löydä tapathtumaa lähialueeltasi, voit myös aina ehdottaa hyvää kuvauspaikkaa meille.

Voit tulla kuvauksiin drop-in, jolloin kuvaamme teidät heti kun on vapaa aika. Voit myös etukäteen varata ajan käymällä kuvauspaikassa tekemässä varauksen.

KUVAUSKIERTUE SYKSYLLÄ 2019

Suunnittelemme parhaillaan lisää kuvauksia syksyksi ja loppuvuodeksi.
Pysy ajantasalla suunnitelmistamme seuraamalla meitä Facebookissa.

Mitä se maksaa?

Kuvaus on ILMAINEN! Verkkopalvelussamme voit valita edullisista kuvapaketeistamme tai luoda omia kuva-arkkeja. Kuva-arkkien (A4-koko) hinnat ovat 8.90-13.90 €/kpl riippuen tilausmäärästä. Voit myös ostaa erilaisia kuvatuotteita, kuten esim. magneetteja, mukeja, kuvasuurennoksia ja canvas-tauluja.  Tuotevalikoimamme kasvaa ja uudistuu koko ajan.
Kysymyksiä? Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@expresskuva.fi

Haluatko eläinvalokuvauksen liikkeeseesi tai tapahtumaasi? Ota yhtettä, niin järjestetään hieno valokuvaustapahtuma myös teille!
kaj@expresskuva.com